Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vynikající rozbor Battlefield 1 traileru

Vteřinu po vteřině.

Pro mnohé byl páteční trailer přiliš epileptický a nelze se tomu vůbec divit. Rychle problikávající, ne moc čitelné záběry, volná kamera, hraní všeho hlavně na efekt. Účel ohromit splnil na jedničku s hvězdičkou, ale jinak jsme se toho z něj tolik konkrétního nedozvěděli, což suplovaly doprovodné informace.

Naštěstí se našel nadšenec s přezdívkou Flakfire, který podrobil Battlefield 1 (Alza.cz) detailní, z jeho strany velmi pracné analýze, kterou už odměnilo půl milionu shlédnutí nahnaných z Redditu. Vteřinu po vteřině v zapauzovaném videu upozorňuje na věci, kterých si normálně nemáte šanci všimnout, nehledě na to, že všichni určitě nejsme znalci reálií a výzbroje z první světové války.

Watch on YouTube

Třeba že to v traileru při bitkách na blízko většinou těžce schytávají Britové od Němců (nerozeznatelné od sebe kvůli nošení stejného typu helmy) i třeba lopatou na hloubení zákopů. Že v ruce drží improvizovanou zbraň trench club, v dálce jsou ostnatý drát a průzkumné vzducholodě. Že někteří vojáci bez masky mohou být v zamlženém prostředí obětí plynného chloru či jiných chemických útoků. Že v rozlehlých afrických dunách jede na koni žena a že drží v ruce šavli typickou pro Střední východ. Tetování na jejím obličeji prý znamená, že pochází z pouště a možná je členkou kmene beduínů. Které straně konfliktu patří dvouplošník, z jaké zbraně střílí druhý člen posádky a jaký typ letadla je pronásleduje atd. atd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments