Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Teaser trailer z druhého datadisku do Zaklínač 3

+ potvrzen termín, tiskovka.

Deset minut před uvolněním embarga na dojmy (čtěte je zde!!!) přišla od CD Projektu Red tiskovka, ve které potvrzuje termín vydání O víně a krvi na 31. května, jak v neděli uteklo ze Steamu. Současně s tím z druhého datadisku pro Zaklínač 3 (Alza.cz) zveřejnil teaser trailer a pár obrázků:

Watch on YouTube

V tiskovce bylo řečeno, že jde opravdu o poslední Geraltovu misi v příběhu Z3: s více než 90 novými questy a více než 30 hodinami nových dobrodružství. To je nárůst o polovinu oproti dříve slibovaným 20 hodinám, hra je tedy větší, než se předpokládalo.

"Myslím, že na toto rozšíření hráči jen tak nezapomenou. Společně s ním dostanou také ohromné množství dalších bonusů, například dynamický systém význačných bodů, nový balíček pro gwint, nový mechanismus mutací do závěrečné fáze hry a dokonce místo, jež by mohlo být Geraltovým domovem... A to vše je zasazeno do oblasti, která je velká jako Země nikoho ze základní hry," řekl Konrad Tomaszkiewicz, ředitel vývoje hry.

Domácí distributor Cenega Czech také připomněl limitovanou krabicovou edici rozšíření O víně a krvi (Alza.cz za 799 Kč), obsahující fyzické verze gwintových balíčků Nilfgaard a Severní království v českém jazyce - viz obrázek balení pro náš trh:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments