Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čtenáři Eurogameru výrazně upřednostňují Battlefield 1 nad Call of Duty

Výsledky ankety.

V neděli jsme se vás v anketě ptali, na kterou z velkých podzimních stříleček se těšíte více. Obě měly shodné výchozí podmínky, když byly odhaleny velkolepým trailerem během minulého týdne.

Výsledky nás překvapily, hlavně tím, jakým propastným rozdílem dopadly. Necelé dva tisíce respondentů daly jasně najevo, že hráči v České republice mohutně preferují Battlefield, který se odvážně pustil do období první světové války, namísto Call of Duty zasazeného už poněkolikáté do budoucnosti.

Chystaná hra od DICE a EA získala 80 % hlasů, zatímco Infinite Warfare pouze 4 % hlasů.

Když se nad tím zamyslíte, je to vlastně logické: EA Czech kdysi do propagace značky Battlefield v naší zemi hodně investovali, starali se o ni, snažili se ji přiblížit nehernímu publiku, připravovali překlady či pořádali různé akce. Oproti tomu Activision neudělali pro Call of Duty v ČR takřka nic, jen sem přes ABC Data či dříve jiné distributory vždy dovezou krabice, vyvrhnou je na pulty a nechají je svému osudu. To se pak, společně se znuděností hráčské obce každoročně vydávaným dílem a nenávistí vůči krátké singleplayerové kampani, projevilo na hlasování v anketě.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Call of Duty: Infinite Warfare

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments