Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Prozkoumejte město Mirrors Edge Catalyst

Bude obrovské + LETS PLAY.

Parkúrová akce od DICE a EA, která se chytře vyhnula přeplněnému květnu, ale zase bude soupeřit o pozornost s ruchem kolem E3, má mít větší mapu, než se dosud předpokládalo.

Na homepage Mirrors Edge Catalyst ji můžete interaktivně (ale bohužel nehratelně) omrknout. Čím je který okrsek specifický, něco o historii místa atd. Postupně se tam odemykají další a další čtvrtě, které při hraní navštívíte. Tvůrci k tomu podotkli následující:

"Beta předvedla pouze malou část města. V plné verzi toho bude mnohem více a celé město bude prozkoumatelné. Je obrovské, v příštích týdnech se přesvědčíte sami. Po městě se můžete pohybovat ve vlastním tempu a zpřístupnit si různé oblasti, od mrakodrapů po skryté tunely. Těchto tajných míst je po městě roztroušeno hodně, takže se vyplatí je hledat."

Později výrobce na Twitteru upřesnil, že kompletně vše z mapy otevřené vašim krokům přímo při hraní být nemusí - nečekejte proto obdobu Assassina/inFamous ("prozkoumatelné" prý ale vše bude). A že mise či questy mohou být omezeny na určitou zónu.

Mirrors Edge Catalyst pro PC/PS4/X1 vyjde 9. června - rezervovat na Alza.cz. Níže LETS PLAY od Lelka z nedávné bety:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mirror's Edge 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments