Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Do Just Cause 3 přibudou mechové

Detaily o druhém DLC.

Časy, kdy frčel Mechwarrior, jsou sice dávno za námi, ale tento námět stále v módě je a díky Titanfall 2 ještě bude. Švédští vývojáři z Avalanche si proto řekli, že by nemuselo být špatné přidat do sandboxové akce právě mechy.

Watch on YouTube

Vznikne z toho druhý přídavek, pojmenovaný Mech Land Assault a plánovaný na tento pátek 3. června. Alespoň pro držitele placeného balíčku Air, Land and Sea Assault Pack, pro ostatní na všech platformách se odemkne o týden později 10. června. Individuální nákup přijde na 12 eur.

Hráči Just Cause 3 (Alza.cz) s ním budou moci ovládat dva nové mechy, přičemž každý je vybaven těžkými zbraněmi i gravitační puškou GRIP. Takže se můžete dostatečně vyblbnout, když s ní pošlete k zemi helikoptéry i rozsáhlé stavby, jako by šlo o papírové hračky. Oba stroje můžete navíc upgradovat, nebo je mohou řídit počítačem řízení parťáci.

Příběh DLC bude zasazen na sever ostrova od hlavní oblasti, ale nic vám nebude bránit vzít mechy i zpět do kampaně původní hry, stejně tak je lze využít ve výzvách v aréně. Závěrečný třetí přídavek Bavarium Sea Heist se objeví koncem léta.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Just Cause 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments