Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalení Agents of M.A.Y.H.E.M. od tvůrců Saints Row

Parodie na superhrdiny.

Když se ráno mluvilo o tom, že v pět odpoledne bude oznámena nová AAA hra od známého studia, věštila se právě tahle od Volition. I název sedí s dřívější registrací ochranné známky vydavatelem Deep Silver.

Agents of M.A.Y.H.E.M. bude singleplayerovou third-person akcí, která si dělá srandu ze superhrdinů, což vám dojde hned z úvodních vteřin debutového filmečku níže. Z dvanácti ikonických, vysoce zkušených agentů s unikátními schopnostmi a osobností si vyberete tři vyvolené, kteří tak vytvoří vaši jednotku. Během hraní se mezi těmito třemi můžete libovolně přepínat (jako v GTA5), což má zajistit hloubku hratelnosti.

Watch on YouTube

Odehrávat se vše bude v technologicky vyspělém otevřeném velkoměstě, Soulu. Stane se vaším hřištěm, kde budete hledat tajné výzkumné laboratoře, doupata protivníka a odkrývat děsně ohavnou zápletku. Celá hra byla inspirována výběrem popkulturních idolů minulosti i současnosti, ať už jde o komiksy či kreslené příběhy, které zahraniční televize vysílají v sobotu ráno.

Máte si prý představit, jako kdybyste vzali Suicide Squad a vypustili ji do futuristické verze metropole Jižní Koreje. Nemusíte přitom vždy nutně hrát za klaďasy, ani to nebudou hrdinové vyloženě s velkým H, což je ale součástí jejich šarmu. Vybaveni budou hypermoderními zbraněmi a gadgety, se kterými se dostatečně vyblbnete a zabaví vás na dlouho.

Ptáte se tedy, co bude mít hra společného se sérií Saints Row, když nejde o její regulérní pokračování, jak se dopředu předpokládalo? "S ní sdílí určité příběhové prvky, symbolismus a design," praví výrobce. Odvolává se přitom na dovednosti autorů z Volition, kteří dokáží překvapovat a mají na kontě miliony prodaných kusů. V nové značce prý předvedou svou kreativitu a zužitkují to, co se za dekádu tvorby tohoto žánru naučili.

Agents of M.A.Y.H.E.M. vyjde v roce 2017 pro PC, PS4 a X1 - více na čerstvě spuštěné homepage, odkud máme první tři obrázky ve vysokém rozlišení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Agents of Mayhem

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments