Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

E3 trailery: Call of Cthulhu, Technomancer, Conan Exiles

+ start Sherlocka Holmese.

První příležitost mrknout se v pohybu na hororové dobrodružství dle stolního RPG od Focus Home Interactive a studia Cyanide v Paříži. Hrát budete za soukromého detektiva z Bostonu roku 1920, který má vyšetřit tragickou smrt Sarah a její rodiny na ostrově Darkwater. E3 trailer zatím navozuje tu pravou strašidelnou atmosféru a uvádí do tajemných míst, kde budete tento psychologický titul hrát i se stealth mechanismy (detaily v oznámení):

Watch on YouTube

Od stejného výrobce tu dále máme E3 trailer pro The Technomancer, sci-fi RPG z Marsu, které vyjde už koncem června (Alza.cz - v ČR od Comgadu v angličtině):

Watch on YouTube

Funcom nabízí první sestřih přímo z hraní středověkého survivalu Conan Exiles (online i singleplayer) v prašné a drsné poušti. Budete dynamicky bořit budovy, bojovat na blízko s obřími pavouky či nosorožci, vyrábět si zbraně, doplňovat tekutiny z čutory, kácet palmy či shánět kamení pro stavbu klidně i celých měst. Navzdory stavu pre-alpha působí hra až nečekaně dobře (Early Access během prázdnin), detaily o ní čtěte v oznámení.

Watch on YouTube

A na závěr jsme si schovali startovní trailer z dnes vycházející detektivky Sherlock Holmes: The Devil's Daughter pro PC/PS4/X1, která je u nás k dispozici s českými titulky (Alza.cz) díky edici Hypermax.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Cthulhu (Frogwares)

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Conan Exiles

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

The Technomancer

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments