Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Naprosto neuvěřitelný E3 trailer Battlefield 1

Bude vám mrazit v zádech + nové info/hoďka MP.

EA věděli, co je nejžhavějším zbožím, a tak po celou svou E3 konferenci (záznam) uváděli odpočítávání, kolik ještě zbývá času do momentu, než přijde na řadu Battlefield 1 (Alza.cz). Ale čekání stálo opravdu za to, protože tyto dvě minuty dokonce překonávají minulý trailer, ostatně během streamu létaly na chatu jen samé hlášky "COD RIP".

Watch on YouTube

Šéf švédského studia DICE navíc prozradil pár novinek: koncem léta proběhne beta pro členy BF Insider programu. A také že žádný bitva v Battlefield 1 nebude tím samým co předtím. Jak to myslel?

"Dynamické počasí zařídí nejvíce vtahující díl této série. Změní se totiž nepředvídatelně, takže mu musíte přizpůsobit svou taktiku. Hraní jedné a té mapy v hustém dešti, v mlze či za jasného dne značně změn, co vidíte, a musíte se tomu adaptovat."

Také potvrdil, že vzducholoď zeppelin bude ovladatelná, stejně jako ozbrojený vlak či bitevní námořní loď. Této nové, ultimátní třídě dopravních prostředků se bude říkat "Behemoths", tedy v překladu monstra. A třetí nosnou vlastností má být destrukce, která prý bude více intuitivní, propracovanější a rozsáhlejší než kdy dříve.

Velice zajímavá je i poslední novinka: že různé bitvy (mapy) budou spolu souviset: "Mód Operations uvede zbrusu nový způsob hraní multiplayeru. Půjde o sérii vzájemně propojených bitev na různých válečných frontách. Budete tedy hrát sekvenci bitev, kde vaše činy mají konsekvence na příští vývoj hry, když se pokusíte dobýt určitou oblast či vytlačit útočníky zpět," praví tisková zpráva výrobce.

Zde se ještě jukněte na hodinu živého hraní multiplayeru Battlefield 1 v 64 lidech z EA PLAY - vůbec poprvé záběry přímo ze souvislého hraní, později na tomtéž místě bude záznam:

Watch on YouTube

Battlefield 1 vyjde pro PC, PS4 a X1 toho 21. října (Alza.cz). Níže ještě dodatečná, česky otitulkovaná verze E3 traileru:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments