Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

E3 videa: PES 2017, Observer, We Happy Few, Gran Turismo Sport, LEGO Star Wars, Lawbreakers

Brankář Petr Čech účinkuje v E3 teaseru na fotbálek PES 2017 od Konami, který sází na nové vlastnosti Real Touch a Precise Pass, vedle přirozenějších pohybů hráčů díky stovkám přidaných animací, pokročilejších taktických instrukcí, adaptivní umělé inteligenci či lepšímu ovládání během rohových kopů.

Watch on YouTube

Tvůrci Layers of Fear odhalili nový cyberpunkový horor Observer v kratičké ochutnávce:

Watch on YouTube

Ulítlá, psychadelická hra We Happy Few si pro sebe ve včerejší E3 konferenci Microsoftu ukousla přehnaně dlouhých pět minut, v programu Xbox One Game Preview bude od 26. července.

Watch on YouTube

Sony zase nezapomněla na PS4 exkluzivní, převážně progamingové závody plánované na listopad (Alza.cz) - konkrétně tu z nich máme jízdu z kamery na přední kapotě vozu (včetně ukazatelů) a opakovačku.

Watch on YouTube

Ode dneška si exkluzivně na PS4 můžete vyzkoušet demo brzkého LEGO Star Wars: The Force Awakens (Alza.cz) - v levelu Niima Outpost na planetě Jakku, odkud se Rey, Finn a BB-8 pokoušejí utéct, přičemž musejí použít veškeré schopnosti, zbraně a pohyby. Demo doprovází nový E3 trailer:

Watch on YouTube

Arénová střílečka Lawbreakers dává nahlédnout do zákulisí vývoje společně s informací, že uzavřený alfatest začne tuto sobotu 18. června. Později během léta proběhnou další zátěžové testy, které vyvrcholí vydáním Early Access verze na Steamu. Na E3 CliffyB ukazuje nový režim Turf War a novou mapu Promenade, o níž je další trailer z PC Gaming Show:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

PES 2017

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments