Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč přesně sklouzlo Horizon: Zero Dawn do příštího roku?

Tvůrci vysvětlují.

Když byl odklad z Vánoc na březen 2017 oznámen, doprovázela to pouze četná klišé. Na E3 se Guerrilla Games rozpovídali o přesných důvodech skluzu Horizon: Zero Dawn (Alza.cz).

Získaných pár měsíců navíc chtějí využít na vyladění questů i mechanizovaných ještěrů, řekli pro GameSpot:

"Ve hře je rozlehlý otevřený svět se spoustou rozdílných regionů, plný spousty questů a různých potvor. Pouhé testování všech těchto věcí je mimořádně časově náročné. Ve hře je toho obsahu, který musíme projít, prostě moc a snažíme se zvednout kvalitu všeho."

Holandské studio se v této PS4 exkluzivitě také pokusí vylepšit úroveň některých příběhových sekvencí a dialogů, stejně jako animace tváří (sledujte 10 minut hraní E3 dema).

V současné chvíli se Horizon nachází ve fázi pre-alfa, což prý s dvěstěhlavým vývojářským týmem poskytuje dostatek času, aby do konce zimy všechno stihli, jak si představují.

Už prý jen ta samotná změna žánru z first-person stříleček Killzone do otevřeného světa s akčním RPG jim dává zabrat - aby mohli přinést čerstvý mix ingrediencí, sledovali dokumentární přírodovědné filmy od BBC, stejně jako studovali sci-fi prvky s roboty. A proč je hlavní hrdinka ženou? To prý nemáme řešit, hlavní má být její osobnost a původ z domorodého loveckého kmene.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Horizon: Zero Dawn

PS4, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments