If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

American Truck Simulator rozšiřuje mapy

Změna měřítka a více obsahu.

Oblíbený simulátor řidiče kamionu, American Truck Simulator (Alza.cz), přechází z mapového měřítka 1:35 na 1:20. Poskytne vám prý více prostoru pro velké vyhlídky a pomalejší střídaní dne s nocí. Nové měřítko se rovná tomu ze hry Euro Truck Simulator 2, takže plynutí času bude v obou hrách stejné.

Výhody jsou jasné - dostanete zdarma nové zpracování států na západním pobřeží, které už ve hře máte, a budoucí přídavky zároveň nabídnou prostornější herní svět. Tento přídavek s sebou navíc přinese nové prostředí, které můžete prozkoumat. Takže také získáte mnohem více prostoru pro hustě zalidněné oblasti v budoucích přídavcích. Staré úseky se dočkají retuše systému silnic a revize umístění měst a křižovatek, včetně přepracování těch problematických - už žádné křižovatky na dálnici.

"Před námi je ještě dlouhá cesta, protože změna měřítka ve stávajícím světě si vyžádá několik měsíců. Ale nebojte, usilovně se pracuje nejen na převodu měřítka, ale také na vegetaci, budovách, pamětihodnostech a dalších předělávkách, které se objeví v DLC se zcela novým státem," praví se v oznámení distributora Comgad, který zastupuje české studio SCS Software.

Vybroušený výsledek této velké přestavby vyjde jako bezplatná herní aktualizace pro všechny majitele American Truck Simulator, kteří už dříve dostali DLC Nevada a Arizona (náš nedávný fotoseriál).

Nové řešení
Staré zpracování
Nové řešení
Staré zpracování

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments