Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 4. července

Co se dnes urodilo?

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Australský hacker, který se snažil nabourat do League of Legends a databáze hráčů, se nakonec vyhnul vězení. Ačkoli mu soud za hacknutí Twitter účtu prezidenta Riot Games, prodávání LoL účtů a posílání výhrůžných e-mailů uložil dva a půl roku ve vězení, kvůli jeho autismu byl také ihned propuštěn.

- K dispozici je už nová Arma hra. Překvapení? Trošku, ale má to malý háček. Jedná se o iOS a Android titul s názvem Arma: Mobile Ops. Marek Španěl z Bohemia Interactive v tiskové zprávě říká, že chtějí nabídnout hráčům další možnosti hraní na dalších zařízeních. Jak se zatím zdá, má na App Store a Google Play velmi pozitivní reakce od hráčů.

Watch on YouTube

- V Japonsku byly ukončeny všechny LittleBigPlanet servery, což mnohé poněkud zaskočilo. Servery byly ukončeny u všech tří dílů, ale zatím skutečně pouze v Japonsku. Jinak servery fungují s vyjímkou LittleBigPlanet Racing a Portable serverů.

- Animák Raubíř Ralf (Wreck-It Ralph) vycházející z klasických videoher bude mít pokračování. Dvojka má mít premiéru 9. března 2018 a zaměří se na online hry. Tohle je první obrázek ke dvojce:

- Nintendo nechalo pozastavit velmi slibnou NES artbook, na níž se snažili sehnat tvůrci peníze na Kickstarteru. Šlo navíc o úspěšnou kampaň pouhý den před koncem. Nintendo věří, že kniha by porušovala jejich autorská práva. Navíc měla mít parodii na seal of approval od Nintenda, což mohlo působit, jako že jde o oficiální knihu schválenou vydavatelem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments