If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 8. července

Dirt Rally s VR, převzetí Ubisoftu nebo o Red Dead Redemption na Xbox One.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- DiRT Rally bude mít příští týden oficiální podporu Oculus Rift. A to by mohl být velký zážitek. A hodně zvracení.

Cover image for YouTube videoDiRT Rally - Coming to Oculus Rift [PEGI]

- Podívejte se na poslední momenty PlanetSide. Tato MMO je oficiálně mrtvá, servery byly vypnuty a meteory začaly padat z nebes. Takhle to vypadalo:

Cover image for YouTube videoThe Final Moments of Planetside 1

- Nedávno se začalo mluvit o tom, že bývalí majitel Activisionu, společnost Vivendi, se možná snaží převzít kontrolu nad Ubisoftem. Ten si nezávislost nedávno velmi chytře pojistil. Přidal do správní rady dva další nezávislé členy. Pokud to bude schváleno, bude mít správní rada 10 nezávislých členů, kteří jsou hlavně nezávislí na Vivendi, která se snaží správní radu ovládnout. Vivendi nedávno ovládli Gameloft, kterou také vlastnili majitelé Ubisoftu.

- Red Dead Redemption si od dnešního dne už můžete zahrát také na Xbox One. U hry totiž byla Rockstarem aktivována zpětná kompatibilita, která podle jejich vyjádření funguje také s DLC Undead Nightmare a také s GOTY edicí Red Dead Redemption, pokud máte tu. Šlo o jednu z nejžádanějších her, u které chtěli hráči zpětnou kompatibilitu na nové konzoli.

- Když už jsme u Rockstar, jejich hra The Warriors je jako PS2 Classic ke koupení na PlayStation 4. Šlo o adaptaci kultovní filmové klasiky z roku 1979. Ani si už nepamatujete, že Rockstar něco takového vytvořil, co?

- Už můžete hlasovat, kdo bude na nové obálce FIFA 17. Hlasování probíhá na této adrese.

Cover image for YouTube videoFIFA 17 Cover Vote - Your Cover. Your Call. - James, Martial, Reus, and Hazard

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption

PS4, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments