Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 11. července

Dokončené No Man's Sky, Destiny plošinovka, nová postava do Overwatch a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Nintendo uvažuje o ovladačích ke smartphonům. Řekl to zástupce Nintendo na setkání s investory. Společnost má už pár mobilních her, ale kvůli akčním hrám uvažují o tom uvést svůj vlastní ovladač.

- Yahoo News použilo obrázek z Destiny ke článku o Saturnu. Teď už je obrázek prohozený za skutečný Saturn, ale původně to vypadalo takhle:

- Tento týden se v EA Access objeví Unravel a Need for Speed. Nové NfS bude na Xbox One v rámci EA Access od 12. července, stejně tak Unravel. 30. srpna pak do služby přibude Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2.

- Overwatch naznačil nového hrdinu, který bude oznámen za několik málo týdnů. Podle všeho by mohlo jít o snipera. Tedy, přesněji řečeno, sniperku.

Watch on YouTube

- Vývojářské studio Turbine stojící za Lord of the Rings Online, se potýká s dalším propouštěním. To začalo velmi krátce po neúspěšné MOBA s licencí DC Comics, Infinite Crisis. Firma se nyní začíná zaměřovat na free-to-play mobilní hry.

- Šéf indie publishing u PlayStation, Adam Boyes, odchází ze Sony. Na svém Twitteru prozradil, že se hodlá vrátit k výrobě nezávislých her. A jak se Adam Boyes nejvíc proslavil, kromě toho, že vylepšil možnost indie vývojářů vydávat hry na PS4? Díky tomuto videu:

Watch on YouTube

- No Man's Sky je oficiálně dokončená hra.

- Fanoušek Destiny předělal hru do velmi senzačně vypadající 2D plošinovky.

Watch on YouTube

Read this next