Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 12. července

System Shock remake vznikne, požadavky No Man's Sky, Fallout Shelter na PC a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Remake System Shocku od Nightdive byl úspěšně crowdfundován na Kickstarteru. Popravdě se ale očekávalo, že k tomu dojde mnohem dříve než v polovině kampaně.

- Vývojáři Just Cause 3 zaměstnali fanouška, který stojí za multiplayerovým modem. Připojí se ke švédskému studiu Avalanche a bude pracovat na současných i budoucích titulech.

Watch on YouTube

- Pokémon GO v budoucích updatech umožní obchodování jednotlivých Pokémonů mezi hráči. Kromě toho jsou plánovány i žebříčky a další věci. Spousta hráčů by ale byla raději, kdyby se konečně posílily servery a hra vyšla oficiálně i v dalších regionech, v četně ČR.

- Celá hra No Man's Sky má velmi překvapivě pouhých 6 GB dat. Steam říká, že na instalaci potřebujete 10 GB dat a Core i3 procesor, 8 GB operační paměti a grafickou kartu alespoň GTX 480.

- Microsoft se omluvil za to, že změnili tvrzení, že všechny Xbox One hry budou také na PC. Došlo k omylu a celou dobu mysleli pouze ty, které představili na E3. Takže ne, žádné Halo 6 na PC nebude.

- Tento týden vyjde Fallout Shelter také na PC. Vyjde spolu s updatem 1.6, kde je nový bojový systém a možnost posílat lidi na questy.

- Chcete vědět, jaké jsou nejčastější důvody lidí, kteří chtějí vrátit peníze za nějakou hru na Steamu?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

System Shock Reboot

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments