If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 13. července

Jak hrát Pokémon Go v Čechách, Pokémon gay erotika nebo podivný nákup Splash Damage.

- Pokémon Go je už takový hit, že k němu samozřejmě vzniká také gay erotika. Seznamte se s knihou Pokebutt Go. Pro zájemce je k dispozici na Amazonu za pouhé tři dolary.

- Rocket League bude mít podobný placený loot system, jako má Counter Strike. Informace leaknuly na Reddit a potvrdili je už i samotní vývojáři. Loot bude pouze kosmetický a více informací se dozvíme příští měsíc.

- Nemůžete vydržet, až u nás bude oficiálně Pokémon Go? Máte Android telefon? Stáhněte si tento APK soubor, přehrajte ho do telefonu, tam ho najděte a nainstalujte (musíte mít nastaveno povolení instalovat externí soubory) a můžete vesele hrát.

- Noví Worms budou mít v rámci předobjednávat spoustu hostovaček z jiných her. Například Rocket League, Payday 2, Saints Row 4 nebo dokonce Goat Simulator.

Cover image for YouTube videoWorms W.M.D: All-Stars Preorder Pack! (Xbox One)
Cover image for YouTube videoWorms W.M.D: All-Stars Preorder Pack! (Multi-platform)

- Do Brutal Doom přibyly zbraně z nejnovějšího Dooma. Mod si můžete stáhnout na této adrese.

Cover image for YouTube videoDoom 4/2016 weapons optional addon for Brutal Doom version 2

- Hudební skladatel stojící za hudebním motivem v Civilization 4 se vrací k Civilization 6. Hudební motiv v šestce opět skládá Christopher Tin, což je jediný hudební skladatel, který získal Grammy za videoherní soundtrack. Stalo se to v roce 2011 za Baba Yetu.

Cover image for YouTube videoChristopher Tin - Baba Yetu (Official Video) feat. Soweto Gospel Choir

- Společnost Splash Damage, kteří stojí za multiplayerem ke Gears of War 4 nebo hrou Dirty Bomb, mají dost nečekaného nového majitele. Je jí čínská společnost zpracovávající kuřecí maso, Leyou. Prý se tak rozhodli, protože dodávání kuřecího masa je těžký byznys, takže chtějí mít další větve obchodu. Ehm.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments