Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 14. července

Gears of War 4 edice nového Xboxu, gay pride v GTA 5 a žádná MS konference na Gamescomu.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Jak se zdá, Xbox One S vyjde v limitované edici spolu s Gears of War 4 a v zajímavém GoW designu. Tato edice by měla stát v USA 449 dolarů a mít 2 TB pevný disk.

- Farming Simulator 17 vyjde 25. října, pokud jste fanoušci farmaření. Vyjde současně na PC, PS4 a Xbox One. Pokud byste zamířili na německý Gamescom, bude tam k dispozici hratelná verze. PS4 a Xbox One verze bude poprvé podporovat mody.

- V PC verzi Grand Theft Auto 5 můžete vesele oslavovat díky modu Gay Pride. Mod najdete na této adrese a vypadá takhle rozkošně:

Watch on YouTube

- V létě zamíří do EA Origin Access další řada titulů. Celkem deset kousků - Crysis, Crysis 2 a Crysis 3, dále pak Plants vs. Zombies, Jade Empire, SimCity 2000 nebo Mini Metro. Origin Access má už v podstatě všechny důležité hry od EA. Funguje to tak, že platíte měsíční předplatné a máte přístup k celému katalogu her.

- Forza 6 představuje nový palík aut.

Watch on YouTube

- Microsoft prozradil, že nebude mít žádnou konferenci na Gamescomu v Německu. Místo toho budou mít "intimnější" Xbox FanFest. Tam fanouškům ukáží Gears of War 4, Forza Horizon 3, Halo Wars 2, ReCore nebo Sea of Thieves.

- A na závěr se můžete podívat, jak vznikaly tanečky pro Uncharted 4.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments