If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kampaň může za odklad Crackdown 3

Microsoft vysvětluje.

Je to v kontrastu s dřívějšími slovy marketingového manažera Aarona Greenberga, který vše zdůvodnil přetlakem exkluzivit na letošní podzim. Ve skutečnosti může za skluz Crackdown 3 (Alza.cz) do roku 2017 něco jiného.

"Vývoj sice báječně odsýpá, leč ve hře není pouze multiplayer, nýbrž také tradiční kampaň. Rádi bychom spustili online betu až poblíž doby, kdy bude kampaň blíže dokončení. V současnosti probíhá interní testování a brzy se do něj dostane i kampaň," vysvětlila generální manažerka Microsoft Studios Shannon Loftis pro GameInformer, kde vázne ta na prázdniny slibovaná beta.

Dle jejích slov je vytváření takových her v otevřeném světě velkou výzvou, protože musíte vyvinout herní mechanismy, které mají mezi sebou interakce. Až teprve poté, když poznáte, jak se hra hraje, prý lze začít budovat mise a příběhové pozadí.

Kampaň ve třetím dílu Crackdown má být tou dosud nejpropracovanější: "Přistupujeme k ní jinak než minule, herní svět mnohem více reaguje na vaše činy. Tzv. funkce hate table zařídí, že pokud ve městě něco zničíte, vyvolá to masivní odezvu od nepřátel. Gangy se proti vám spojí, což je poprvé, co něco takového zažijete. I proto jsme se rozhodli poskytnout vývojářům více času na tvorbu obsahu."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crackdown

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments