If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Humble 2K Bundle s Mafia 2 a Spec Ops skoro zadarmo

UPDATE: další hry.

UPDATE - Posledních šest dnů zbývá na využití této nabídky, kterou nyní 2K ještě zatraktivnili: přidali tam čtyři další hry, které získáte, když zaplatíte více než 220 Kč: konkrétně oba díly Freedom Force, The Bureau: XCOM Declassified a Railroad Tycoon 3.

Původní zpráva 19.7. - Tak tohle je pecka. Take 2 před okamžikem rozjeli svou výprodejovou akci na Humble Bundle, která zahrnutými tituly patří mezi ty zdaleka nejzajímavější.

Za 24 Kč tam můžete mít starší akce Spec Ops: The Line, The Darkness a Duke Nukem Forever. Po vytažení z peněženky 170 Kč navíc ještě obdržíte českou hru Mafia 2 (v Digital Deluxe edici), Civilization 5 a NBA 2K16, což je sama o sobě hvězdná trojka, to skoro nejlepší z portfolia tohoto vydavatele.

A když dáte necelé čtyři stovky, obdržíte i úplně novou MOBA/FPS hru od Gearboxu, Battleborn, jejíž zařazení tady asi čekal málokdo. Plus Borderlands: The Pre-Sequel. Tak na co ještě čekáte? Hybaj sem!

Pokud byste si všechny uvedené hry koupili dnes běžnou cestou, dáte za ně přes 3 tisíce korun, ostatně jen ten loňský basket stojí tisícovku, nemluvě o Battleborn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battleborn

PS4, Xbox One, PC

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Spec Ops: The Line

PS3, Xbox 360, PC, Mac

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments