Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází Operation Skull Rain pro Rainbow Six Siege

Třetí DLC s brazilskou favelou.

Už zítra, 2. srpna, se majitelům Season Passu pro tuto protiteroristickou akci zpřístupní Operation Skull Rain. Jde o třetí přídavný balíček, který si ostatní hráči Rainbow Six Siege (Alza.cz) budou moci samostatně zakoupit o týden později.

Watch on YouTube

Jak ukazuje čerstvý startovní trailer od UbiSoftu, DLC obsahuje dva nové brazilské operátory BOPE s novými schopnostmi (Capitao / Caveira, možno odemknout i za in-game měnu), kteří podniknou operaci na nové mapě The Favela (ta je zdarma) - inspirované chudinskými čtvrtěmi na stráních kopců jihoamerických velkoměst, kde stačí ujít pár kroků od plážových apartmánů boháčů a náhle se ocitnete na životní úrovni střední Afriky.

Coby návštěvníci skutečné favely Rocinha v Rio de Janeiro zde musíme doplnit, že designérům tohoto levelu se náramně povedlo přenést do hry stístněnou atmosféru na sebe nalepených domečků s plechovou střechou a obvykle jedinou miniaturní místností s nacpanými všemi věcmi. Kvůli úzkým uličkám a prudkým schodům tam nikdy nedosvitne slunce, jsou nasáklé vlhkostí a hned pod oknem teče smradlavá stoka, nad kterou se mezi spletí ledabyle přidávaných, nechráněných elektrických drátů suší prádlo.

Níže ještě další oficiální videa předvádějící mapu a nový obsah v akci, mj. půjde i o další skiny pro zbraně a padesátku vylepšení hratelnosti:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next