Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PES 2017 na PC opět nebude plnohodnotný

Možná příští rok?

Konami, kteří se topí v penězích díky Metal Gear Solid 5 a blíží se padesátimilionové prodejnosti této série (nyní na 49 mil.), to mají na háku. Ani jejich letošní fotbal nebude v počítačové verzi tak nadupaný, jak by teoreticky mohl být. Stadion No Camp či jiné výhody plynoucí ze spolupráce s Barcelonou si užijí hlavně konzolisté.

Jejich produktový manažer Adam Bhatti potvrdil na Twitteru, že PC verze PES 2017 (Alza.cz) nebude na stejné úrovni jako ty pro PS4 a X1. Zároveň ale nebude tak zastaralá jako verze pro PS3 a X360.

Čili opakuje se historie z loňska u PES 2016, kdy PCčkáři dostali takový hybrid, který běžel na starém enginu. Výrobce později potvrdil, že PC verze bude oproti těm old-genovým mít podstatně lepší rozlišení a framerate, nehledě na více obsahu (a také podporu modifikací).

"Příští rok by mohla nastat už jiná situace, probíhají o tom nyní raná jednání," prozradil Bhatti na Twitteru, kde se také hrozně diví, že situaci s PC verzí PES 2017 nikdo nevěděl, protože to ještě nikde neoznámili. Nicméně PES 2018 by už snad mohl naplno využít výkon moderních počítačů...

Watch on YouTube

Read this next