Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O nové mapě z Farming Simulator 17

Co vše na ní najdete?

Se sílící konkurencí v žánru a rostoucími zkušenostmi zlepšují Giant Software marketing a komunikaci k hráčům, což dokládají i nové deníčky o jednotlivých vlastnostech Farming Simulator 17 (Alza.cz).

V nové mapě Goldcrest Valley inspirované Severní Amerikou najdete bujnou krajinu, krásné lesy a obrovská pole čekající na vaše farmaření. Některé z nich budou mít rozlohu až čtyřicet tisíc metrů. Celé údolí obklopují hory a obrovská jezera, takže o rozmanitost nebude určitě nouze.

Řada místních obchodníků a obyvatel bude potřebovat vaši pomoc a díky systému misí s nimi budete mít ve městě Maplefield různé interakce. Své obilí tak budete dodávat do pekáren, zatímco vlnu zase do Golden Yarn Spinnery.

Protože se hra odehrává v krásné krajině, narazíte i na turisty, kteří tam vyrazili relaxovat na svěží vzduch a odpočinout si od ruchu velkoměst. V hotelu Goldcrest Northern Lodge se mohou ubytovat, odpočinout u bazénu nebo jít na trek do lesů. Tím prý nabídka aktivit zdaleka nekončí, protože v celé oblasti naleznete sbíratelné předměty či hřiště k basketu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farming Simulator 17

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments