If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Patch dělá z No Man's Sky úplně jinou hru

Opravdu zásadní změny.

Smazáním serverů o víkendu to neskončilo, předčasní hráči No Man's Sky (Alza.cz) mají další problém: pokud chtějí využít nové vlastnosti z dnes vydaného patche 1.03, musejí začít hrát od začátku, protože jejich uložené pozice si s tím neumí poradit.

Hello Games nicméně dodávají, že v příštích updatech se tohle už nebude opakovat, že byste museli pokaždé začít hrát od nuly pro zužitkování nově přidaných funkcí a obsahu.

Jak je patrné z dlouhého seznamu změn v 1.03, No Man's Sky se v PS4 verzi po instalaci 800 MB velkého souboru opravdu výrazně vylepší, takže to dřívější varování tvůrců nebylo zbytečné a dnešní či zítřejší recenze skutečně mohou být dost zavádějící.

Stručně: můžete postupovat hrou úplně jinou cestou než předtím (nutno hrát od začátku kvůli zohlednění raných rozhodnutí), změnila se pravidla pro vytváření galaxie pro její větší pestrost, kreatury na planetách jsou nyní rozmanitější, narazíte na spoustu nových typů planet, dále byly přidány anomálie do generování terénu, díky novému systému atmosféry zažijete věrnější západy slunce a větší dopady střídání denní doby atd. atd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

No Man's Sky

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments