Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přelepování ikonky o online funkcích na krabičce No Man's Sky

Copak, copak?

Nevíme, zda je to oficiální reakce na nepotkání se dvou hráčů na tomtéž místě nebo jestli za tím vězí jiné důvody. A byť je to drobnost, navazuje na celý týden se rozvíjející kauzu (viz i Lhal dříve tvůrce No Man's Sky o multiplayeru?).

Na krabičce speciální limitované edice No Man's Sky, která přichází na náš trh s párdenním zpožděním oproti té standardní (Alza.cz), byla překvapivě přelepena původní ikonka značící podporu online funkcí. Upozornil na to web PCGamesN a děje se to prý jen v Evropě.

Souvisí to i se změnou věkového doporučení od ratingové organizace PEGI z původních 7 let na 12 let. Nicméně to by se dalo přelepit jen to původní číslo a nikoli i ta ikona o multiplayeru, ne?

Jelikož Sony i Hello Games mlčí, proč k tomu došlo, nezbývá než o důvodech spekulovat. Tím nejpravděpodobnějším je, že krabičky mohly být vytištěny ještě předtím, než byla hra dokončena. Tehdy se ještě zřejmě myslelo, že ve hře bude více online prvků, a možná chce výrobce předejít případným budoucím žalobám zákazníků o klamavé reklamě. Nebo vás napadá něco jiného?

Read this next