Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čtvrteční trailery: Robinson, W40K Inquisitor Martyr, Valley

+ Call of Duty a NBA 2K17.

Nejprve si dáme nějaké ty ptakoještěry a tyranosaury z Robinson: The Journey, exkluzivity pro PlayStation VR. Hoši z Cryteku o ní hlavně budou povídat, ale tu a tam se mihne i pár záběrů z nehotové verze, vedle potvrzení polo-otevřeného herního světa:

Watch on YouTube

Dalším pánem na holení je Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, akční RPG od NeocoreGames, kteří ho nazývají evolucí žánru. Postaví vás doprostřed nekonečné války, která vás osloví atmosférou, brutálními souboji, cákanci krve a drtivými závěrečnými údery (na Gamescomu bude novinářské demo).

Watch on YouTube

Pak tu máme ukázku ze stalingradského pokračování Zombies kampaně z třetího DLC Descent pro Call of Duty: Black Ops 3 (Alza.cz). Ptáte se proč, když už je na PlayStation venku měsíc? Protože právě dnes vychází pro ostatní platformy:

Watch on YouTube

Abyste se trochu uklidnili, mrkněte na prodloužený příběhový trailer z dobrodružství Valley o prozkoumávání masivního světa z vlastních očí. Vyrábí ho pro PC/PS4/X1 Blue Isle Studios, tvůrců hororu Slender: The Arrival, kteří slibují speciální fyzické schopnosti i ovládnutí hranice mezi životem a smrtí.

Watch on YouTube

Jako poslední z této várky přichází basket NBA 2K17 (Alza.cz), který předobjednávajícím přinese dárky v podobě Dream Team z 1992 a amerického nároďáku mužů z 2016.

Watch on YouTube

Read this next