If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Prdící maska k South Park odhalena

Stylové příšlušenství od UbiSoftu.

Tohle se UbiSoftu povedlo. A je také na firmu jeho kalibru až nečekaně odvážný. Ve zjevné reakci na všemožné headsety pro virtuální realitu představil Nosulus Rift, speciální příslušenství k hraní jeho chystané adventury South Park: The Fractured But Whole (info). S touto maskou na obličeji budete moci inhalovat to, o čem celá hra je - ano, řeč je o prdech postav:

Cover image for YouTube videoSouth Park: The Fractured But Whole - Nosulus Rift Experience

"Chtěli jsme si být jisti, že to opravdu ucítíte a jste u toho opravdu blízko. Byla to pro nás velká výzva, strávili jsme celé dny a noci hledáním, jak vás více vtáhnout do zážitku. Po spoustě prototypů se nám to podařilo," uvěřitelně povídá klasické fráze japonský inženýr - takový ten typický, jaký obvykle účinkuje v technologických deníčcích Nintenda či Sony.

"Bylo to úplně stejné, jako kdyby vám někdo prdl přímo do tváře," rozpývá se jeden ze zanícených testerů a dodává: "Říkal jsem si, do pr... Je tohle skutečné prdnutí si?"

UbiSoft prý dlouho přemýšlel, jak je vlastně takový pšouk správně cítit? Vzal to smrtelně vážně a najal ty nejlepší nosy, aby na tom tvrdě pracovaly. Hledání té pravé "vůně" pro tyto účely ale nebylo snadné. Po tisíci přičuchnutí si k zadkům vybraných mužů nakonec našli a pojmenovali tzv. "Fartgrance" :)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

South Park: The Fractured but Whole

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments