Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

80 GB vám schramstnou Gears of War 4

HW nároky + první 4K video.

Microsoft sice nepořádal tradiční Gamescom konferenci, ale oznámil toho dnes tolik (podobně jako na E3), že by to klidně na dobrou hodinu vydalo.

Oficiální hardwarové nároky Gears of War 4 (Alza.cz) jsou zvláštní hned v několika směrech. Jednak listuje nejen doporučenou sestavu buď s grafickou kartou od AMD nebo Nvidia, ale také "ideální" sestavu. A potom nároky na volné místo na harddisku... připravte si 80 GB, což je, tušíme, nový rekord. Modely konzole s 2 TB tak mají zase o něco větší opodstatnění:

Hru bude pohánět prý kompletně nový renderovací engine, přičemž verze pro Windows 10 bude mít bohaté nastavení grafiky, vyšší rozlišení textur než na Xbox One, podporu dynamického rozlišení až do 4K atd.

Z této týmové third-person akce jsme dostali i nové desetiminutové video, konkrétně z kapitoly Rescue, poprvé v rozlišení 4K (zapněte si v YouTube přehrávači). Odehrává se v jakémsi kostele a vaši hrdinové pronásledovají vysoký počet neznámých nepřátel, z nichž se vyklubou ti z druhu Swarm (Drones a Pouncers).

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gears of War 4

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments