Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další videosrovnání No Man's Sky

+ souhrn veškerého dění.

Zatímco první česká recenze ze soboty trhá rekordy v čtenosti a oslovení hráčů na Facebooku, kolem No Man's Sky (Alza.cz) se toho pořád hodně děje, jen to je nyní trochu zastíněno Gamescomem.

Vezmeme to tedy hopem, nejprve s novým videosrovnáním od GameSpotu, který měl docela těžkou úlohu vzhledem k náhodně generovanému prostředí:

Watch on YouTube

Hello Games řekli, že prý hodně lidí potěší díky PC a PS4 patchi, který momentálně testují. AMD vypustilo nové ovladače 16.8.2 vhodné právě pro tento titul.

No Man's Sky se stalo druhým nejúspěšnějším startem PS4 hry od Sony (počítají se mezi ně jen first-party tituly) všech dob. Jen ve Velké Británii se prý prodalo 100 tisíc kusů krabicovek. SteamSpy zase po víkendu hlásil 500 tisíc kusů PC verze, což znovu zaručuje nejúspěšnější start letošního roku.

Fandové, kteří se pohrabali ve zdrojových souborech, našli odkazy na dosud nepotvrzenou Xbox One verzi (v souvislosti s Havokem), logo Half-Life 3 pro testovací účely, starší pokusy na PS3/X360 a další podivnosti, vč. údajného vzhledu postavy hráče, který při hraní nemáte šanci spatřit.

A perlička na závěr: Kotaku sesbíralo obrázky z internetu, dle kterých některá monstra silně připomínají penis...

Read this next