Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mafia 3 na spoustě nových záběrů

Sledujte různé mise z GC dema.

Německý GameStar se stal tím, koho chválíme za zveřejnění spousty nových záběrů z hraní očekávaného Gamescom dema Mafia 3 (Alza.cz). Od 2. minuty níže uvidíte plížení se v areálu staveniště s krytím se za rozpracované nosné sloupy stavby. Nahoře je vždy vyčísleno, kolik ještě škody v dolarech zbývá nepřátelské frakci přivodit, nejen zabíjením jejích členů, ale i třeba zničením přistaveného náklaďáku po hození granátu.

Watch on YouTube

Později se za oslepujícího západu slunce hrdina přesunuje do rozlehlých tunelů kanalizace, kde opět číháním za rohem identifikuje protivníky červenými obrysy (či aktivní předměty), aby je vzápětí náhle přepadl a nasedl do dosud nespatřeného starého vznášedla, kterým se po vodě vypraví projet do již venkovních kanálů. Následující kratší ukázka zachycuje pohyb po terase výškové budovy s efektním stínováním a výhledem skrz sklo na město, což trochu připomíná místo i oceňovanou technologii z druhého dílu Mafia či GTA.

Jindy vás hra přenese do kempu na chudém venkově s bujnou vegetací, kde po zalarmování hlídek dochází k přestřelce mezi zaparkovanými dobovými automobily a karavanem. Že už je Mafia 3 v podstatě hotová, dokládá předvedení ještě další (kradmé) mise zase úplně odjinud - ze skladiště v docích, kde je za úkol zničit zásilku upravených luxusních bouráků. Suma sumárum, z tohoto sestřihu si uděláte výbornou představu o typické hratelnosti i pestrosti prostředí.

Mafia 3 pro PC, PS4 a X1 vyjde začátkem října - nepřehlédněte také nedávný Gamescom trailer o loupeži.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments