If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kingdom Come na Gamescomu natočeno

Staronových 7 minut.

Byli jste zvědavi, čím se české studio Warhorse vytasí na německém veletrhu, kde si postavilo svůj stánek? Soudě dle dnes se objevivší nahrávky sedmiminutového Gamescom dema to nebylo nic extra převratného - spíš hlubší rozvedení dříve známých mechanismů, osvěta základů pro širokou veřejnost i náznak toho, že se Kingdom Come (Alza.cz) asi pomalu blíží cílové linii.

Cover image for YouTube video「Kingdom Come: Deliverance」gamescom 2016プレイムービー

To nejzajímavější by mělo být vždy na začátek a i zde vás video nejprve v cutscéně vezme do zbrojnice, kde jsou na dřevěných stolech a za svitu plápolající louče ukázány různé typy vašich zbraní. Šermování na nádvoří hradu, na louce či u Sázavského kláštera jsme už též viděli, všimnout si vysoké trávy typické pro Posázaví. Fajn jsou bitky pod chybějící a hořící střechou nebo kradmé připlížení se k rytíři, který právě nasedl na koně, a shození ho zbraní na zem. Dle prostoru věnovaném ve videu se zdá, že stealth zřejmě bude mít důležitou roli.

Dále GC demo obsahuje průlet inventářem, nějaké to vaření jídla na ohýnku a také pěstní souboje u pevnosti s pěknou kamennou zdí. Dialogy mezi postavami jsou stále poněkud statické a nudné kvůli nedodělaným animacím pohybů či obličeje. V závěru ještě spatříte (trhanou) kruhovou obrazovku s nabídkou, kolik hodin chcete čekat, což vám doplní zdraví či energii. Vše zakončuje procházka táborem a realistickým lesem, jakým se může pyšnit málokterá hra.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments