Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záplavy na jihu USA odložily Road Redemption

Další katastrofa.

Jsou to skoro tři roky, co vodní živel způsobil problémy tvůrcům No Man's Sky v britském Guildfordu. Včera hacknuli počítač modderovi GTA 5 a dnes postihla katastrofa jiné vývojáře.

Dark Seas Interactive, tvůrci motocyklové arkády Road Redemption volně navazující na legendární Road Rash od EA, byli vytopeni po rozsáhlých záplavách v americkém státě Louisiana, mimochodem dějišti Mafia 3.

Abyste pochopili, že teď mají trochu jiné starosti než vývoj her, zakladatel studia Jason Tate vyfotil svůj dům v New Orleans, jeden z celkem 40 tisíc poškozených přírodní pohromou:

Kvůli tomu dojde k odsunu vydání plné verz, resp. překlopení z Early Access (s prodejem 100 tisíc kusů), z 15. října na nejdříve Vánoce. Přičemž konzolovky se tím pádem neobjeví dříve než v prvním čtvrtletí příštího roku.

"Věříme, že celý tým se vrátí k pracem na Road Redemption hned, jak to jen bude možné, v tuto chvíli však musíme upřednostnit, aby všichni členové a jejich rodiny měli kde bydlet," uvedli na vysvětlenou. Doufají, že podporovatelé na Kickstarteru pro ně budou mít pochopení a třeba přispějí na obnovu všeho do normálu zde.

Read this next