If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Trailer ze zítřejší re-edice Zaklínač 3

A kolik už vydělal CD Projektu.

Na rozdíl od řady jiných her, které se tímto názvem pyšní, je tentokrát označení "Edice Hra roku" zasloužené. Držitel přes 800 ocenění pro nejlepší titul minulého roku už zítra vyjde v kompletní edici, která obsahuje přes 150 hodin příběhové zábavy v otevřeném světě. Jak známo, součástí je veškerý DLC obsah a oba velké datadisky. Pár minut starý trailer na GOTY edici:

Cover image for YouTube videoThe Witcher 3: Wild Hunt || GAME OF THE YEAR Trailer

Než si tuto verzi Zaklínač 3 koupíte (Alza.cz od 999 Kč), vězte, že zítra vyjde též patch 1.30. Vimme Vivaldi v něm má nový vzhled, opravuje řadu věcí a chyb v hratelnosti, questech či rozzraní popsaných v tomto PDFku.

Ze zveřejněných finančních výsledků CD Projektu Red jsme se jinak dozvěděli, že tato hra mu v tržbách za první polovinu letošního roku vynesla 82 milionů dolarů, což se přeneslo do zisku 35 milionů dolarů. Je to samozřejmě značný pokles oproti situaci před rokem, kdy Zaklínač 3 vyšel, přesto to pořád není špatné, za což vděčí hlavně dvěma datadiskům. Jejich přesná prodejní čísla firma nesdělila, ale prý byla velká, zejména ten druhý O víně a krvi (první DLC vyšlo už loni, tudíž zde není moc zohledněno).

Daří se i obchodu GOG hlásícím tržby 17 milionů dolarů, což je pro něj rekord, prý i díky starým hrám. Na grafu níže se můžete mrknout, co znamená pro CD Projekt vydání Zaklínače. Momentálně hledá programátora pro dopravní prostředky do Cyberpunk 2077.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments