If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Statistiky oblíbenosti bety Battlefield 1

+ plamenometný koník.

Podrobnější data nepochybně dostaneme přímo od DICE po skončení betatestu, ale ta budou přísně kontrolovaná, aby na nich něco nevypadalo blbě. Je proto fajn, že fanoušci zkompilovali z veřejně dostupných zdrojů neoficiální statistiky, jak moc je zatím zkušební verze Battlefield 1 (Alza.cz) oblíbená.

Na PS4 hraje největší podíl lidí: 43 procent, zatímco na X1 34 procent a na PC jen 23 procent. Největší zastoupení mají Američané, pak následují Britové, Němci, Francouzi, Kanaďani, Španělé a Brazilci. Čeští hráči jsou někde pod jedním procentem daleko pod Ruskem, Holanďany či Italy.

Pokud bychom počet souběžně hrajících lidí dali vedle Steamu, šlo by v minulých dnech o nejpopulárnější hru se 143 tisíci lidmi naráz. Čísla, na která jinak dosáhnou jen F2P kousky DOTA 2 či Team Fortress 2.

Dle YouTubera JackFrags s kontakty v EA ovšem zaznamenala Battlefield 1 beta údajně až 900 tisíc souběžně připojených hráčů (zní až neuvěřitelně), přičemž bety podobných her v minulosti dosáhly jen na polovic - BF Hardline i Star Wars Battlefront na necelých 400 tisíc lidí. Připomínáme, že pořád se jedná o neoficiální údaje o něčem, co ještě neskončilo a co není potvrzené.

Včera jsme vám přinesli hloubkové dojmy od Pavla Oreški, níže malá sranda:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments