Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cenega má přírůstek do edice Svět Simulátorů - Farm Expert 2017

Dnes vstupuje do prodeje.

Hra Farm Expert 2017 nabídne jedinečný zážitek z prostředí zemědělství. Jedná se o komplexní simulátor farmy, který byl přesunut na novou úroveň s pokročilou fyzikou půdy, realistickými modely a jízdou na zemědělských strojích. Hra také nabídne obrovský otevřený svět, možnost oprav více než 170 licencovaných strojů v domácí dílně, chov zvířat či pěstování ovoce a zeleniny jak venku, tak ve sklenících.

Farm Expert 2017 se pochlubí detailnějších a líbivějším grafickým zpracováním a zcela novými funkcemi a herními mechanismy, díky kterým se bylo možné co nejvíce přiblížit realitě zemědělského odvětví. Chybět samozřejmě nebudou ani příběhové mise a zábavné úkoly.

Watch on YouTube

Edice Svět Simulátorů obsahuje tituly, jako jsou například Beach Resort Simulator, Car Mechanic Simulator 2016, Helicopter 2015: Natural Disasters nebo Emergency 2016. Veškeré tituly z edice Svět Simulátorů jsou opatřeny profesionálním českým překladem a obsahují český manuál. Všechny hry podporují operační systémy Windows 7 a 8. Doporučená maloobchodní cena je 399,- Kč.

Více informací o hrách z edice Svět Simulátorů naleznete na stránce www.cenega.cz/svetsimulatoru/.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

PR článek

Contributor

Comments