Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vzniká nová česká hra s dinosaury

Claw Hunter inspirovaný Burianem.

Bude to, jako byste rozpohybovali obrázky dinosaurů od slavného ilustrátora Zdeňka Buriana. Nová česká hra Claw Hunter se netají tím, že právě jeho díly se vizuálně inspirovala - byť jinak námětem nemá daleko Far Cry Primal či Horizon: Zero Dawn.

Připravuje ji nové nezávislé, desetičlenné studio, které je složené převážně z Čechů, i když hlavním programátorem je Brazilec. Po sečtení jejich zkušeností mají na kontě následující tituly: Silent Hill: Downpour, Mafia 2, Motorstorm 2, Need For Speed: Shift, UFO: Aftermath, Parabellum či 7 Mages.

"Chceme vrátit hráče do dětských let, aby si vzpomněl na to, když poprvé viděl krásné obrázky dinosaurů, nad kterými žasl. Náš cíl je, abyste se jako hráči nejenom dobře bavili herními prvky, ale také abyste se ve hře zastavili a užívali si svět kolem vás," praví v nosném popisku vedoucí projektu Jirka "Astil" Adamec.

Jak dnes Eurogameru řekl grafik Dan Falta, momentálně připravují ke spuštění kickstarterovou kampaň. Hra bude primárně multiplayerově zaměřená, podobně jako třeba Ark: Survival Evolved, ale v případě výběru dostatku peněz od podporovatelů uvažují i o singleplayeru. Obrázky výše pocházejí z Unreal Engine a nejsou nijak dodatečně upravené.

Více informací na homepage, odkud citujeme:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments