Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 3 podporovat PS4 Pro nebude

Víme přesně proč.

Tenhle přístup je nám mimořádně sympatický a CD Projekt Red tím opět vybočuje z davu. Než předělávat každou hru z posledních let do rozlišení 4K kvůli jedné inovované konzoli, na čemž se pokusí přiživit snad každý, ale rozdíly bývají jen drobné a beztak 4K TV/monitor vlastní stále málo lidí, má mnohem lepší věci na práci.

Zaklínač 3: Divoký hon (Alza.cz) tedy nebude přímo podporovat vyšší výkon a specifické funkce PlayStation 4 Pro. To, co jeden z vývojářů řekl člověku na Redditu, bylo nyní oficiálně potvrzeno ve vyjádření studia pro Eurogamer:

"Protože se chceme naplno soustředit na Cyberpunk 2077 a Gwent, rozhodli jsme se nevydat další edici Zaklínač 3 podporující PS4 Pro. Konverze takové rozsáhlé hry do 4K by zabrala strašně času i našich zdrojů."

Ačkoli tedy hra nebude ušita na míru, resp. speciálně optimalizována pro novou konzoli Sony, není vyloučeno, že by na ní i bez toho mohla běžet plynuleji, když má pod kapotou více výkonu a hry by mohly dosahovat větších hodnot snímků za vteřinu než na původní PS4.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments