Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozbalování PlayStation VR přímo od Sony

Co vše je uvnitř?

Pro Sony je brzké uvedení zařízení PlayStation VR (Alza.cz) natolik důležité, že se chopila rozbalování nestandardně sama, resp. tím pověřila člověka starajícího se o oficiální blog. Navázala tím tak na nedávná videa od třetích stran.

Watch on YouTube

Hlavní věcí uvnitř krabice je samozřejmě headset s 1080p OLED obrazovkami. Možná nevíte o ovladači na kabelu pro ovládání audia, vypnutí mikrofonu či zapojení přibalených sluchátek s 3D zvukem pro VR. O výpočty se postará malá černá jednotka, kterou zapojíte do vaší televize a do PS4.

Nechybí HDMI kabel, napájecí kabel či USB kabel. Radost udělá i demo-disk s vybranými ukázkami, byť v Evropě jich je méně než o kolika se mluví v tomto videu. Do konce letošního roku má vyjít 50 her s podporou PS VR, přičemž to nejlepší prý teprve přijde.

Bohužel, jak známo, na trh přijde jen omezený počet kusů zařízení, které je nyní považované za dopředu vyprodané. Amazon nedávno uváděl, že vyřízení veškerých objednávek mu bude trvat až do začátku prosince, nicméně některé jiné zahraniční obchody stále garantují dodání na den premiéry. K té dojde v ČR rovněž toho 13. října, tedy už příští týden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Project Morpheus

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments