If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Farming Simulator 17 představuje modifikace pro konzole

+ sběrtelka, železnice.

Pro všechny příznivce virtuálního farmaření máme hned tři dobré zprávy. První se týká modifikací pro konzolové verze, druhá potěší milovníky železných ořů a ve třetí vám představíme bohatou sběratelskou edici.

Modifikace, které byly až dosud exkluzivní pro PC verze hry Farming Simulator, významnou měrou přispěly k úspěchu série, neboť hráčům umožnily přidávat do hry spoustu nového obsahu - včetně nových strojů, prostředí, zvířat, herních mechanismů a mnoha dalšího. Vůbec poprvé v historii série budou modifikace dostupné i ve verzích brzké (25. října) hry Farming Simulator 17 pro PlayStation 4 a Xbox One (Alza.cz).

„PC komunita vždy prokazovala značnou dávku kreativity a obrovské nasazení, když do hry Farming Simulator přidávala kvalitní obsah," vysvětluje Thomas Frey z Giants Software. „Letos díky podpoře ze strany společností Sony a Microsoft budeme schopní nabídnout hráčům výběr z těch nejlepších modifikací vytvořených PC komunitou a převést je na konzole. Tyto modifikace před vydáním interně zkontrolujeme, abychom se postarali o to, že splňují všechny nezbytné konzolové požadavky. Pakliže PC hráči těží z větší nabídky modifikací, konzoloví hráči si budou moct průběžně užívat nové modifikace, které budeme pravidelně vydávat zdarma. Tyto modifikace zaručí optimální a čerstvý herní zážitek pro všechny hráče Farming Simulator 17."

Giants Software prý usilují o to, aby byly bezplatné modifikace dostupné na PC i konzole již v den vydání, takže si je hráči budou moct stáhnout už 25. října.

Cover image for YouTube videoFarming Simulator 17 – Gameplay #3 : Life on the Railroad

Krom zprávy o modifikacích zveřejnili vývojáři v uplynulých dnech i nové video. To ukazuje nový způsob, jak rychle převážet velké množství dřeva a obilí po novém obrovském prostředí: řiditelné vlaky. Na videu je možné se podívat na dvě železniční linky, kterých lze využívat v Goldcrest Valley. Na těchto tratích bude možné vlaky řídit ručně.

Na mapě se vyskytuje několik oblastí. Obě tratě se sbíhají ve středu hratelné oblasti, kde bude možné překládat zboží z jednoho vlaku na druhý. Například bude třeba převézt dřevo přes půl mapy, naložit jej na druhou trať a pak ho dovézt na druhou půlku na Santonovu pilu, kde ho lze seštěpkovat a prodat.

A na závěr je tu obsah sběratelské edice na PC. V té se krom základní hry, plakátu, manuálu a tištěné příručky, které najdete ve standardní edici hry na PC, nachází další bonusový obsah. A tím je: tištěná mapa kláves, bonusové DVD s vhledem do hry, samolepky těch největších značek, klíčenka, 5 pohlednic a miniaturní traktor s čelním nakladačem. Pro více informací se můžete podívat na stránku Comgadu, domácího distributora.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farming Simulator 17

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments