Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přejít mapu Mafia 3 trvá déle než ve Fallout 4

Podívejte se sami.

Metodika pro spočítání rozlohy her s otevřeným světem se různí. Někdy se čerpá z údajů od vývojářů, jindy se spoléhá na amatérské pokusy o výpočty.

Mafia 3 (Alza.cz) se dopředu nikdy nechlubila tím, na jak velké ploše se odehrává, tudíž následující zjištění YouTubera s přezdívkou TheyCallMeConor je poměrně překvapivé.

Watch on YouTube

Přejít pěšky mapu ze severu na jih mu trvalo 1 hodinu a 23 minut, což je více, než kolik mu to samé zabralo v základní verzi Fallout 3 a Fallout 4 (bez DLC), kdy to stihl jen za jednu hodinu a jednu minutu.

Město New Bordeaux s okolím v Mafia 3 by tedy mělo být o něco větší než dějiště RPG od Bethesdy a zhruba podobně velké jako Red Dead Redemption, i když tam byla prérie spíš prázdná než zastavěná.

Nicméně tyto jeho experimenty nemusejí být úplně relevantní, protože záleží na mnoha ovlivňujících faktorech, např. rychlost pohybu postavy a podobně. Zábavnost se též odvíjí od toho, jestli je herní svět něčím zajímavým naplněn nebo zda spíš trpí prázdnotou. Berte proto vše s určitou rezervou, než se k tomu třeba časem vyjádří vývojáři.

Read this next