Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rivalita mezi Tomb Raiderem a Uncharted je prý směšná

Má jít o odlišné hry.

Přímému souboji se kvůli odsunům a exkluzivitě vyhnuly. Ale proč znovu trochu nepřiložit do ohně, aby se trochu rozproudily vášně a zviditelnila se právě vycházející konverze Rise of the Tomb Raider (Alza.cz) v očích PS4 hráčů, na které slovo Uncharted působí přímo magicky?

Komunitní manažerce Meagan Marie ze studia Crystal Dynamics to za to stálo, ostatně jde o její práci, za kterou je placená. Nebýt té potřeby trochu se na oceňované sérii Naughty Dog přiživit, asi by jinak tohle téma nikdo oficiálně nekomentoval:

"Všichni máme rádi akční adventury, že? Uncharted je fantastická série, která řadu věcí uchopila jinak. Domnívám se, že v tomto žánru existuje prostor pro více paralelně existujících her. Rivalita mezi Uncharted a Tomb Raiderem mi připadá směšná, žádná válka mezi oběma hrami se nekoná."

Tvůrci Lary se dle slov pro britskou edici International Business Times snaží překonat hlavně sami sebe, aby vylepšili předešlé díly. Kromě toho si myslí, že poslední Tomb Raider je velmi odlišný od Uncharted 4. Zejména co se týče kladení důrazu na survival prvek, který je nadřízen skákání a soubojům.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Rise of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments