If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Autoři Kingdom Come jednali v centrále Sony a Microsoftu

Neskrývají nadšení.

Musejí cítit obrovské zadostiučinění, když předtím jim mnozí dali košem a teď to dotáhli až sem. Snad jim ta všechna sláva nevleze moc do hlavy.

Zástupci českého studia Warhorse navštívili tento týden americké centrály dvou konzolových gigantů: jak Sony Interactive Entertainment America v kalifornském městě San Mateo v zálivu u San Francisca, tak poté i v Seattlu v HQ samotného Microsoftu.

Na Twitteru to prozradil Tobias Stolz-Zwilling, PR manažer vývojářů, když se podělil o některé fotky a neskrýval své nadšení. Nízké skleněné budovy s úvodním logem PlayStation připomínají ty od domácí pobočky u dálnice na pražském Chodově, zatímco kanceláře výrobce Xbox One zdobí nějaké fantasy figurky jak z Warhammeru a holografické obrysy postav ze Star Treku.

Není jasné, o čem přesně tam Warhorse jednali, pravděpodobně o podmínkách vydání Kingdom Come: Deliverance (Alza.cz) pro PS4 a X1. Možná o dodání vývojářského kitu PS4 Pro a X1 Scorpio, eventuálně o nastavení procesů, které se po mailu řeší jen složitě a je vhodnější je probrat osobně.

Autor tweetů Tobi pro Eurogamer uvedl pouze, že byli Sony a Microsoftu ukazovat Kingdom Come: Deliverance. Každopádně už jen to, že tam byli pozváni nebo oficiálně přijati, hovoří jasnou řečí a povede se to z nových studií ze střední a východní Evropy málokomu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments