If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Shadow Warrior 2 se prodává čtyřikrát lépe

Autoři jsou nadšeni.

Chtěl tu někdo důkaz, že nové kvalitní hry nepotřebují ochranu a jdou výborně na odbyt i bez ní? (viz výrok o Denuvo)

Nedávno vypuštěná oldschoolová střílečka Shadow Warrior 2 se prodává čtyřikrát lépe než reboot této série z roku 2013. SteamSpy nyní uvádí odhad 123 tisíc majitelů hry, oproti tomu třeba takovou Steam verzi Quantum Break si od září (za delší období) pořídilo jen 50 tisíc lidí.

Flying Wild Hog a Devolver Digital se tím veřejně pochlubili, vedle toho je chváli kritice i běžní hráči. Michal Szustak, ředitel polského studia, k jejich zatím největšímu startu dodal:

"Z přijetí Shadow Warrior 2 nemůžeme být více šťastní. Jsme jen malá firma s pouhými 75 zaměstnanci a každý z nás vložil do hry svou duši, aby byla lepší a větší než minule. To, že fandové a novináři aplaudují našim snahám, pro nás hodně znamená."

Cover image for YouTube videoBehind the Schemes: Shadow Warrior 2 (Flying Wild Hog)

V současné době pracují na prvním updatu, který přinese fanoušky oblíbenou katanu (Nobitsura Kage). Později se máme těšit na updaty snovými misemi, novými zbraněmi, předměty atd.

Hra jinak prochází drobnými úpravami, jako nové úrovně obtížnosti, vybalancování vybraných schopností, lepším systémem výroby a opravou různých chyb.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Shadow Warrior 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments