Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 3. listopadu

Infamous Second Son je už ve 4K, videa z Resident Evil 7, ukončení Wii U výroby a řada dalších.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Tvůrci Resident Evil 7 zveřejňují krátké ukázky ze soubojů a puzzlů, které vás ve hře čekají. Další díly najdete na jejich YouTube kanálu.

Watch on YouTube

- Steam hodlá banovat ze svého obchodu obrázky, které nejsou screenshoty z her. Takže už žádné konceptuální malůvky nebo předrenderované obrázky, jak se občas u her objevují. Podmínky budou součástí Discovery Update 2.0.

- Příští týden oficiálně skončí výroba konzole Wii U. Potvrdilo to Eurogameru hned několik zdrojů. Prvního Wii se prodalo 101 milionů kusů, zatímco Wii U pouze 13,36 milionů podle posledních čísel.

- Osmdesátková sci-fi stealth hororová hra Routine má vyjít v březnu. Dělá se na ní už pěkně dlouho, původně měla vyjít počátkem roku 2013.

Watch on YouTube

- Série Zero Escape míří na PC, PS4 a PS Vita. Původně hry vycházely na Nintendo DS a nakonec byly k dispozici také na iOS.

Watch on YouTube

- SEGA oznámila znovuobnovení arkádové klasiky Daytona 3 Championship USA. Daytona USA patří mezi nejoblíbenější arkádové závody a vrátí se znovu na výsluní s novými i starými tratěmi.

- Na Infamous Second Son už také vyšel patch pro PlayStation 4 Pro. Update 1.05 pro Second Son bude mít 3,6 GB a umožní hru rozeběhnout v nativním 4K s HDR. Patch do přídavku First Light je verze 1.02 a zabírá 2,5 GB.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

inFamous: Second Son

PS4

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments