Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 4. listopadu

GOTY Zaklínač 3 za 820 Kč, kolik se prodalo GTA 5 nebo Football Manager šílenec.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Pokud ještě nemáte Zaklínače 3, v GOTY edici spolu se všemi DLC jej můžete mít za pouhých 820 Kč. Na GOG.com totiž začal podzimní výprodej her, některé mají až devadesátiprocentní slevy. Little Big Adventure 2 je v rámci podzimního výprodeje zdarma.

- Když už jsme u her zdarma, ani korunu neutratíte také za Far Cry 3: Blood Dragon. Titul totiž bude free v rámci Ubisoft Club. Momentálně je zdarma Beyond Good & Evil.

- Call of Duty: Infinite Warfare má překvapivý YOLO mód. Jde v podstatě o superrealistický mód, ve kterém když zemřete, jste prostě mrtví a musíte začít kampaň úplně od začátku. Abyste tento mód odemknuli, musíte dokončit kampaň na Specialist. Už ten je poměrně těžký, protože se v něm musíte manuálně léčit pomocí nano shots.

- Laura Kate Dale, která informovala o existenci Nintendo Switch před všemi ostatními, má zase nějaké nové informace. Podle ní má Nintendo Switch vyjít v Evropě 17. března a ve stejném týdnu po celém světě a že konzole bude region free.

- Podívejte se, jak Ubisoft přetvářel San Francisco do Watch Dogs 2.

Watch on YouTube

- Take Two prozradili, že distribuovali celkem 70 milionů kopií Grand Theft Auto 5 do dnešních dní, což je opravdu monstrózní číslo. Hodně jim neustále roste GTA Online a generuje jim také obrovský zisk.

- Kolik sezón jste maximálně zvládli ve Football Manager? Deset? Dvacet? Tenhle chlápek jich zvládl 151, aby trhnul světový rekord. Darren Bland, odborník na Football Manager, se dokonce snažil stát generálním manažerem Liverpool FC. Skutečného týmu. A jako CV posílal své výsledky ve hře.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments