Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Natáčení filmové verze Uncharted začne v roce 2017

Konečně.

Po osmi letech příprav je jasné, kdy se začne natáčet filmová verze Uncharted. Režisér Shawn Levy prozradil, že natáčení začne již příští rok.

"Velmi se těším, až s tím příští rok začneme," řekl v rozhovoru se serverem Collider. "Natáčení nezačne dříve než v březnu, ale rozhodně to bude později na jaře nebo brzy v létě."

Shawn Levy prozradil, že o projekt se zajímal už několik let a poté, co si zahrál všechny hry v sérii uznal, že jde o videohry s nejvíc filmovým zážitkem, které kdy hrál. "Jsou filmové nejen vizuálně, ale také díky tomu, jakou mají ty hry osobnost, specifický tón a smysl pro humor."

Režisér má nyní dost práce, režírovat bude například dvě epizody v druhé sezóně seriálu Stranger Things, ale zmínil se také o scénáři.

"Lidé přirovnávají Uncharted k Indiana Jonesovi, protože jsou to oba lovci pokladů, ale Indy je akademický, skromný a má dobré úmysly. Je to prostě hrdina. Zatímco Uncharted je více hrubé, naturální a skutečné," říká.

Zatím není jasné, kdo bude hrát Nathana Draka.

Shawn Levy jako režisér ale nevzbuzuje u fanoušků příliš velké naděje. Na svém kontě nemá nic, čím by se mohl výrazněji chlubit, kromě toho, že režíroval dvě epizody Stranger Things. Stojí za opravdu nepovedenou komedií Růžový panter, průměrnou komedií Noc v muzeu a pokračování a jediný relativně povedený jeho film je Ocelová pěst s Hughem Jackmanem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
See 4 more

Uncharted: Fight For Fortune

PlayStation Vita

Uncharted: Golden Abyss

PlayStation Vita

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments