Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect Andromeda možná nakonec v březnu 2017 nevyjde

Electronic Arts naznačuje, že může dojít k odkladu.

Finanční ředitel EA Blake Jorgensen byl na UBS Global Technology Conference, kde se trochu rozpovídal o Mass Effect Andromeda. Nejprve o hře říkal, že jde o "jeden z nejlepších Mass Effectů", který kdy viděl a že jde o "fenomenální produkt". Ovšem není vůbec jisté, kdy by měla hra vyjít.

"Mass Effect je skvělá značka, kterou milují spousty lidí. Jde o kombinaci sci-fi a akce a tohle je asi nejlepší Mass Effect, jaký jsem kdy viděl," řekl na konferenci. "Jde skutečně o fenomenální produkt."

Watch on YouTube

Společnost ale zatím neví, zda hra vyjde koncem fiskálního roku - což je do 31. března 2017. "Bude se prodávat tento nebo příští rok, zatím nemáme přesné datum vydání. Ale nejspíše se bude prodávat koncem roku nebo začátkem toho dalšího. Zatím nevíme, uvidíme jak na tom produkt bude. Tak jako tak se bude prodávat dobře ještě další tři roky. Pořád prodáváme Mass Effect v našem katalogu."

Hodně se spekulovalo o březnu 2017, protože v té době mají vyjít i knihy, které mají Mass Effect Andromeda provázet. EA ale už dříve naznačilo, že vydání hry raději odloží, než aby vyšel nedodělaný produkt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect: Andromeda

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments