If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 24. listopadu

Zmizení fanouškovských výtvorů z Game Awards, písnička z Red Dead Redemption nebo VR verze NBA 2K.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Fanouškovské projekty AM2R, což je remake Metroid 2 a Pokémon Uranium záhadně zmizely z nominací na nejlepší fanouškovské výtvory na The Game Awards. Zůstaly tam pouze Brutal Doom 64 a Skyrim mod Endreal: The Shards of Order. Zajímavé je, že oba fanouškovské výtvory předělávají něco z Nintenda, které nemá moc rádo, když někdo zasahuje do jejich intelektuálního vlastnictví.

- Dark Souls 3 se dočkal patche na verzi 1.9, která obsahuje spoustu oprav Ashes of Ariandel. Na jejich kompletní seznam se můžete podívat například zde.

- Jak se zdá, kapela Animal Collective vytvořila pro Red Dead Redemption písničku, která nakonec nebyla ve hře použita. Nedávno ji tedy zveřejnili na YouTube a můžete si ji poslechnout.

Cover image for YouTube videoAnimal Collective - Mountain Game (Official Audio)

- Survival hra Conan Exiles bude mít early access na PC 31. ledna 2017 a na Xbox One Game Preview přijde na jaře 2017.

- Jak to vypadá, když Conan O'Brien zkouší virtuální realitu s HTC Vive. Jako všechno co dělá Conan O'Brien. Extrémně zábavně.

Cover image for YouTube videoConan Visits YouTube's VR Lab | CONAN on TBS

- Lidé stojící za Resident Evil filmy se očividně rozhodli, že příště zfilmují sérii Monster Hunter. Už dokonce existuje i scénář a film by měl stát více než 50 milionů dolarů, tedy podobně jako filmy ze série Resident Evil.

- Josh Holmes koncem listopadu opustí 343 Industries a bude pracovat jako nezávislý herní vývojář. Studio opouští po více než 7 letech. Nahrazuje ho Chris Lee, který byl produkčním u Halo 4 a Halo 5.

- Jak se zdá, NBA 2KVR Experience bude jen souborem miniher sponzorovaných Gatorade, ale pořád za něj budete muset zaplatit reálné peníze. Zato bude NBA 2KVR Experience k dispozici pro PlayStation VR, HTC Vive i Samsung Gear VR.

Cover image for YouTube videoNBA 2KVR Experience - Announce Trailer | PS VR

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption

PS4, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments