If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zrušené plány na Sleeping Dogs 2 byly hodně ambiciózní

Cloud savy všech hráčů měly ovlivňovat hru.

Sleeping Dogs 2 už asi nikdy neuvidíme, protože bylo vývojářské studio United Front Games zavřeno, ale plány na pokračování měli pěkně divoké.

Waypoint získal přístup k designovým dokumentům, všechny je prošli a ukazuje se, že Sleeping Dogs 2 mohla být hodně zajímavá hra.

Předně mělo jít o velkou open world hru, ve které by se vrátil hrdina z jedničky Wei Shen, nyní v čínském megaměstě Pearl River.

Wei Shen by měl také zkorumpovaného partnera, Henryho Fanga a vše by se odehrávalo z pohledů obou - celý příběh byste dostali až tehdy, kdy ho uvidíte z perspektivy obou dvou.

Ve Sleeping Dogs 2 by byla také možnost hrát kooperativně a hra měla mít i aplikaci, kde jste mohli ovlivňovat herní svět přivážením věcí jako jsou helikoptéry.

Co mělo být nejambicióznější? UFG chtěli používat "uložené pozice na cloudu a díky nim zjišťovat globální úroveň kriminality a pak mapovat tuto kriminalitu na úroveň obtížnosti v individuálních hrách". Ne, také netušíme, jak by to mělo přesně fungovat.

Sleeping Dogs 2 sice asi světlo světa nespatří, ale Sleeping Dogs Definitive Edition teď bude zdarma na Xbox One, pokud máte zaplacený Live Gold účet.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sleeping Dogs

PS3, Xbox 360, PC

Sleeping Dogs: Definitive Edition

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments