If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 30. listopadu

Kdy budou recenze The Last Guardian, vozidla v No Man's Sky nebo šéf Square Enix jako boss ve FF15.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Prezident Square Enix se stal tajným bossem na levelu 99 ve Final Fantasy XV. Bohužel pouze v propagačním livestreamu. Kýženou pasáž najdete ve 3:02:37 na tomto záznamu:

Cover image for YouTube video

- Soubory v No Man's Sky po updatu naznačují, že bychom se ve hře mohli dočkat pozemních vozidel. Jsou tam reference k vozidlům, ale i pneumatikám a cestám pro kola. Díky speciálnímu modu si i nejspíše chystané vozítko můžete prohlédnout:

Cover image for YouTube videoNo Man's Sky Imported Buggy Model

- Velký update hry Hitman umožňuje její fungování zcela offline. Znamená to, že všechny předměty získané při připojení na herní servery jsou uložené do offline profilu, takže mohou být v Offline Mode používány. Když dříve servery spadly, žádné odemčené předměty nebylo možné používat.

- Embargo na recenze The Last Guardian končí 5. prosince, takže v pondělí byste se už měli dozvědět, jak se hra po těch mnoha letech vývoje povedla. Recenzní kopie obsahují také roztomilý osobní dopis od Fumito Uedy, který si můžete přečíst zde.

- Někomu se už podařilo neuvěřitelné, dosáhnout maximálního levelu 1800 v Overwatch. Dokázal to hráč s přezdívkou Tazzerk a zvládl to díky tomu, že hraje každý den okolo 16 až 17 hodin. #nolife

- Tento týden vychází přídavek Mean Streets of Gadgetzan do Hearthstone. Konkrétně ve čtvrtek 1. prosince, jak Blizzard oznámil na Twitteru. Do hry přibude 132 nových karet.

- Fanoušci Zeldy se velmi brzy dočkají nových záběrů ze Zelda: Breath of the Wild. Nintendo totiž oznámilo, že nové gameplay video uvidíme na The Game Awards 2016.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last Guardian

PS4

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments