If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Otočka UbiSoftu: Pro kampaň For Honor musíte být vždy online

Proč? + plané sliby offlinu.

Už to funguje shodně u aktuálních zimních radovánek Steep (Alza.cz), ale u nich to nikoho moc nevzrušuje, protože jde pouze o okrajový titul. Ovšem středověká rubačka, to je něco krapet jiného...

Komunitní manažer UbiSoftu dnes ve fóru oficiálně potvrdil to, o čem se šeptalo minulé dny kvůli nálezu krabičky hry s logem "vyžaduje internet".

Únorové For Honor (Alza.cz) bude tzv. "always online" hrou. Čili k jejímu chodu budete muset být vždy připojeni k internetu, jako třeba u The Division či svého času u Assassins Creed 2. Nejen během prvotního spuštění pro verifikaci (ala Steam), nýbrž neustále.

Přímo to přitom odporuje dřívějším slibům výrobce o "offline kampani", což zdůrazňoval i v nosném, párřádkovém popisku hry (viz obrázek níže). Kampaň má být plnohodnotná a sloužit jako alternativa pro multiplayerové zápasy s živými soupeři (detaily). Mluvilo se kdysi dokonce i o tom, že "kampaň je navržena tak, že si klidně můžete koupit celou hru jen kvůli ní, aniž byste jedinkrát vyrazili online a pustili se do multiplayeru."

UbiSoft samozřejmě neměl koule na to, aby to vysvětlil protipirátskou ochranou, nýbrž klasicky jen zástupnými důvody: "Některé prvky vývoje postavy, který se ukládá online do cloudu, jsou sdíleny mezi příběhovým režimem a multiplayerem. Hráči proto musejí být připojeni k internetu po celou dobu, co For Honor chtějí hrát."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

For Honor

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments